Welkom in de Online shop van Kliniek Sanders

Het verwijderen van tatoeages met laser; hoe werkt dat?

 Een tatoeage kan verwijderd worden met een laserstraal. Hoe dat werkt? De laser wordt op de tatoeage gericht en door de energie van het laserlicht zullen de inktmoleculen uiteen vallen. De inkt wordt dus afgebroken.
De lasers zijn zeer precies en genereren korte uitbarstingen van energie, die sterk genoeg zijn om de inkt af te breken, maar verder geen schade aan de huid leveren.
Wat er daarna gebeurt? De afgebroken inktdeeltjes worden vervolgens door je lichaam via de witte bloedcellen afgevoerd waardoor de tatoeage vervaagt. Na enkele behandelingen zie je al zeer duidelijk resultaat. Tussen de behandelingen door geven we het lichaam de tijd de inkt af te voeren en herhalen we daarna de behandeling tot de resterende inkt van de tatoeage verdwenen is. Zo werkt het. Wilt u een persoonlijk advies?  U kunt ons bellen op 035-68 35 780 of u kunt uw telefoonnummer achterlaten, dan bellen wij u. U kunt ook gebruikt maken van onze Whatsapp service. App een foto van uw tatoeage en wij nemen contact met u op om u te adviseren over de te nemen stappen om de tatoeage te verwijderen.
We zullen dan, gratis, een eerste beoordeling doen. De eerste beoordeling wordt uitgevoerd door een van onze gecertificeerde medewerkers.
Een laserbehandeling van uw tatoeage is vaak mogelijk maar niet altijd. We zullen daarom kijken naar uw medische geschiedenis, want er zijn enkele medische aandoeningen en sommige medicijnen die meer risico’s op complicaties met zich meebrengen. In een enkel geval kan het zelfs zo zijn dat we geen laserbehandeling kunnen geven. Maar dit gebeurt slechts zelden.

De laserbehandeling

De meeste mensen geven aan dat de behandeling niet pijnlijk aanvoelt, niet pijnlijker dan het zetten van een tatoeage. De laserbehandeling zelf verloopt vrij snel – de sessies zullen gemiddeld 15 minuten duren.

De huid kan wel reageren. Tijdens de behandeling ontstaat een wit laagje op de huid, de zogenaamde lasersnow, die weer  verdwijnt.  De behandelde plek wordt gekoeld en met een verzachtende crème behandeld, zodat het ongemak tot een minimum beperkt blijft.

Na de laserbehandeling

De reactie van de behandeling met de laser is nooit met 100% zekerheid te voorspellen. Hoe de huid zal reageren op de laserbehandeling verschilt van persoon to persoon. Uiteraard zullen we het behandelplan aanpassen aan de manier waarop u reageert op de laserbehandeling.

Kortom,, bij Kliniek Sanders, de specialist, kunnen we vaak iets voor u betekenen en voordeliger dan u denkt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, of vraag de gratis brochure aan.

[us_single_image image=”5074″ size=”tnail-1×1-small” align=”center”]
[us_single_image image=”5925″ size=”full” align=”center”]

Vraag uw gratis brochure aan!

Menu