Welkom in de Online shop van Kliniek Sanders

Tatoeage verwijderen

Kliniek Sanders is dé specialist

Tatoeage weglaseren

Het verwijderen van tatoeages is één van twee specialismen van Kliniek Sanders in Bussum.

Een tatoeage weglaseren

Snel en veilig uw tattoo verwijderen zonder complicaties dat kan! De laserbehandeling van Kliniek Sanders is de oplossing.

Steeds meer mensen laten tegenwoordig een tatoeage zetten. Een tattoo wordt als stoer en trendy ervaren maar kan ook de uiting zijn van liefde, een persoonlijke herinnering of boodschap.

Tatoeage weglaseren
Een tatoeage zet u in gedachten voor het leven. Maar wat ooit mooi of stoer was, kan nu een lelijke herinnering zijn. Ook getatoeëerde namen van geliefden kunnen jaren later niet meer actueel zijn, zeker als de tatoeage zichtbaar is op uw schouder, nek of arm. Dan wilt u graag deze tattoo verwijderen. Kliniek Sanders kan u hierbij van dienst zijn. Onze ervaren en vakbekwame specialisten kunnen efficiënt uw tatoeage verwijderen met een veilige laserbehandeling.

De specialisten bij Kliniek Sanders maken gebruik van de nieuwste lasertechnieken. Een tatoeage weglaseren is echter voordeliger dan u denkt. Met onze methode kan de specialist een tattoo verwijderen of een tatoeage laten vervagen zonder littekens achter te laten. Wij beschikken over lasersystemen, toegespitst op uw huidtype en inktkleur. Dit garandeert de veiligste en snelste behandeling zonder pigmentverstoring of schade aan uw huid.

Een kleine tattoo weglaseren en direct resultaat

Wilt u weten wat de beste aanpak voor een tattoo verwijderen is of benieuwd naar de kosten?  Neem telefonisch contact met ons op 035-68 35 780 en stel u vragen aan een van onze specialisten. U kunt ook gebruik maken van onze unieke Whatsapp service. Of kom gratis op afspraak langs in onze kliniek in Bussum voor een eerste consult. Onze specialist inspecteert uw tatoeage en geeft u vervolgens een advies over de beste behandeling.

Een tatoeage weglaseren?  Dat laat je over aan de specialist.
Kliniek Sanders

[us_single_image image=”5745″ size=”full” align=”center”]

De intake

De intake bij Kliniek Sanders is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze intake maakt u kennis met de werkwijze van Kliniek Sanders en wordt er een individueel behandelplan opgesteld. Er wordt gekeken hoe de tatoeage is gezet, hoeveelheid inkt is gebruikt, de grootte van de tatoeage en hoeveel behandelingen u ongeveer nodig zou hebben.

Tevens is het mogelijk om direct na het intake gesprek te starten met de eerste behandeling.

De behandeling

Het weglaseren van de tatoeage wordt uitgevoerd met laserapparatuur namelijk de Q-Switched ND YAG laser en/of de ND YAG Ruby laser . Wij hebben gekozen voor deze lasers omdat deze minder agressief zijn en daardoor veilig voor de huid. De smalle lichtbundel verwarmt de inktbolletjes van de tatoeage onder de huid en laat deze in kleine deeltjes uiteen vallen. Het afweersysteem zorgt ervoor dat de kleine inktdeeltjes opgeruimd en afgevoerd worden. De huid blijft bij deze behandeling intact. Voor en tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld, zodat u zo min mogelijk pijn ervaart.

Gemiddeld zijn er 6 tot 14 behandelingen nodig om een donkere tatoeage te verwijderen. Een gekleurde tatoeage heeft soms meer behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit minimaal 7 weken , zodat het lichaam goed de tijd krijgt om de inkt af te voeren.

Na de behandeling wordt de huid ingesmeerd met crème en afgedekt met een gaasje. Deze verzorgende en verkoelende crème krijgt u ook mee naar huis, waarmee u de huid kunt verzorgen en u zo min mogelijk last heeft van de behandeling.

[us_single_image image=”5740″ size=”full” align=”center”]

Onze unieke Whatsapp service

heeft ongetwijfeld vragen over het verwijderen van uw tatoeage. Kan het? Wat kost het? Om u vooraf een goede indicatie te kunnen geven kunt u gebruik maken van onze unieke Whatsapp service. Maak een foto van uw tatoeage, een tweede van iets meer afstand zodat wij de grootte kunnen schatten en stuur deze via Whatsapp naar 06-46550031 en wij nemen contact met u op en infomeren u over de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken bij ons in Bussum. Het intakegesprek is gratis. Bel 035-68 35 780

Deze maand krijgt u 25% korting op de eerste behandeling.

Naar de Whatsapp service

[us_single_image image=”5487″ size=”medium”]
[us_single_image image=”5982″ size=”full” align=”center” lightbox=”1″]

Na elke behandeling is de tatoeage weer iets vervaagd!

Bent u benieuwd naar de prijslijst klink dan hier

Kliniek Sanders in het nieuws

Tatoeage verwijderen bij Kliniek Sanders is in het nieuws geweest bij SBS6.

Menu