Welkom in de Online shop van Kliniek Sanders

Uw tatoeage is verwijderd. Wat nu?

Na de behandeling

Direct na de behandeling zal er op de tatoeage een witte waas te zien zijn, dit wordt ‘lasersnow’ genoemd. Dit is een normale reactie van de huid. De witte waas zal na een korte tijd wegtrekken. Ook zal er een lichte zwelling op de taoteage te zien zijn met wat roodheid er om heen. De huid wordt gekoeld met een coldpack, dit haalt de zwelling en het branderige gevoel weg. Ook zal er een verkoelende en verzorgende crème aangebracht worden, zodat u zo min mogelijk last heeft van de behandeling en de huid wordt afgedekt met een gaasje. De crème krijgt u mee naar huis voor de eerste paar dagen na de behandeling.

Op de dag van de behandeling en de dagen daarna kunt u het beste extra water drinken, zodat het lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren.

Tot twee weken na de behandeling is zonnebank en zonnebaden niet aan te raden, tenzij u de behandelde plek goed afdekt. Na deze twee weken kunt u de tatoeage insmeren met een hoge ‘sunblock’ (minmaal factor 30). Ook mag er tot twee weken na behandeling geen sauna bezocht worden.

Menu