TATOEAGE VERWIJDEREN

Kliniek Sanders is de specialist van ‘t Gooi

Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen is één van twee specialismen van Kliniek Sanders in Bussum. Begin 2011 zijn we met de kliniek gestart en hebben zo’n naamsbekendheid opgebouwd dat klanten uit het hele land Kliniek Sanders weten te vinden. In de loop der jaren hebben wij met succes vele verschillende soorten tatoeages verwijderd.

Het intake gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Er wordt dan gekeken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het weglaseren van de tatoeage en de kosten worden inzichtelijk gemaakt. Wilt u meer informatie? Bel dan 035- 68 35 780 of laat uw nummer achter en wij bellen u terug. Klik hier

Bij Kliniek Sanders maken wij gebruik van verschillende laserapparatuur. Dit maakt het mogelijk om op een veilige manier donkere en bijna alle gekleurde tatoeages zonder huidbeschadiging of littekenvorming te verwijderen.

Welkomstaanbod: in de maand januari25% korting op uw eerste behandeling*

*Geldt niet voor wenkbrauwen

Een tatoeage verwijderen?  Dat laat je over aan de specialist.
Kliniek Sanders

Bel 035 – 68 35 780 voor geheel vrijblijvend advies

intake

De intake als je van je tattoo af wilt

Het intakegesprek als je je tatoeage wilt laten verwijderen is bij Kliniek Sanders gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens deze intake maakt u kennis met de werkwijze van Kliniek Sanders en wordt er een individueel behandelplan opgesteld. Er wordt gekeken hoe de tatoeage is gezet, hoeveelheid inkt is gebruikt, de grootte van de tatoeage en hoeveel behandelingen u ongeveer nodig zou hebben.

Tevens is het mogelijk om direct na het intake gesprek te starten met de eerste behandeling.

De behandeling

Het verwijderen van de tatoeages wordt uitgevoerd met laserapparatuur namelijk de Q-Switched ND YAG laser en/of de ND YAG Ruby laser . Wij hebben gekozen voor deze lasers omdat deze minder agressief zijn dan de PicoWay of PicoSure en daardoor veilig voor de huid. De PicoWay of PicoSure zou de tatoeage 3x sneller doen verwijderen dan de ND-Yag lasers. Nu deze lasers 2 jaren in gebruik zijn blijkt dat het verwijderen van de tatoeage toch minder snel gaat dan werd verwacht.

De smalle lichtbundel van de laser verwarmt de inktbolletjes van de tatoeage onder de huid en laat deze in kleine deeltjes uiteen vallen. Het afweersysteem zorgt ervoor dat de kleine inktdeeltjes opgeruimd en afgevoerd worden. De huid blijft bij deze behandeling intact. Voor en tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld, zodat u zo min mogelijk pijn ervaart.

Gemiddeld zijn er 6 tot 14 behandelingen nodig om een donkere tatoeage te verwijderen. Een gekleurde tatoeage heeft soms meer behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit minimaal 7 weken, zodat het lichaam goed de tijd krijgt om de inkt af te voeren.

Na de behandeling wordt de huid ingesmeerd met crème en afgedekt met een gaasje. Deze verzorgende en verkoelende crème krijgt u ook mee naar huis, waarmee u de huid kunt verzorgen en u zo min mogelijk last heeft van de behandeling.

tatoeage-verwijderen-kliniek-sanders
tatoeage verwijderen

Na elke behandeling is de tatoeage weer iets vervaagd!

Bent u benieuwd naar de prijslijst klink dan hier

Kliniek Sanders in het nieuws

Tatoeage verwijderen bij Kliniek Sanders is in het nieuws geweest bij SBS6.

Menu