Kliniek Sanders

Reviews van onze klanten na Cryo behandeling

geplaatst juli 2020: Joke 53 jaar

3 cryoliplise behandelingen gehad. Ben heel blij mee. Resultaat was wat ik voor ogen had. De zussen zijn duidelijk in de uitleg van de behandeling en wat ik moest doen om nóg meer resultaat te krijgen.

 

geplaatst augustus 2019: Agnes U  46 jaar uit Huizen

Mijn vriendin vertelde laatst enthousiast over de byebyecellulite crème van dr. Juchheim. Zelf geloof ik niet in die crèmmetjes die van alles beloven. Maar toen ik haar benen zag dacht ik ‘dat wil ik ook!’ Heb een pot byebyecellulite aangeschaft en 2 keer op de dag mijn bovenbenen ingesmeerd. Het wordt rood en warm door de werking van de crème en heb echt het gevoel dat het wat met de huid doet. Ik ben nog maar paar weken bezig en zie dat de lelijke putjes al minder worden en mijn bovenbenen er veel gladder uit zien. Dus een echte aanrader!

 

geplaatst op: 28 maart 2019 Elise 35 jaar

“Na mijn tweelingzwangerschap en keizersnede, hield ik bij mijn buik een vetlaagje over. Door middel van de cryo behandelingen, ben ik na 3 behandelingen 6,5 cm in omvang bij mijn buik geslonken. Een prachtig resultaat waar ik heel blij mee ben. Emmy en Angela zijn hele gastvrije en professionele dames, die er alles aan doen om je tijdens de behandeling op je gemak te stellen. De behandeling zelf is overigens pijnloos en heel ontspannen. Ik kan Kliniek Sanders derhalve van harte aanraden.”

 

Geplaatst op 5 januari 2018 Marion (47 jaar)

“Ik heb 3x een Cryo behandeling laten uitvoeren en werkelijk het resultaat is verbluffend. Tijdens het intakegesprek is met mij duidelijk besproken wat ik er van zou kunnen verwachten, Emmy en Angela zijn eerlijk en scheppen geen valse verwachtingen. Het is namelijk niet zo dat je op de bank kan blijven zitten en alles maar kan blijven eten.

Mijn voedingspatroon heb ik enigszins aangepast en waar ik zeker op heb gelet is dat ik het sporten, in mijn geval het hardlopen heb geïntensiveerd. Ik ben maar liefst 9cm kwijt om mijn middel en ik ben 3 kilo afgevallen.

Het mag duidelijk zijn dat ik erg blij ben dat ik voor Kliniek Sanders heb gekozen.”

 

Geplaatst op: 14 december 2017 Henk (61 jaar)

Op zich had ik mijn sterke twijfels over de cryo behandelingen, maar na 2 behandelingen was het resultaat al verbluffend.

 

Geplaatst op: 23 september 2017 Julia (60 jaar)

” Na wat research op internet heb ik voor de Sanders Kliniek gekozen voor een cyrolipolyse behandeling voor mijn buik en heupen.
Ik wilde al langer wat aan mijn buikje doen, maar zeker geen operatie, en zodoende leek deze behandeling mij een goed alternatief.
Ik heb hier zeker geen spijt van, de duidelijke uitleg van jullie beiden hebben mij overtuigd van de werking.
Er worden ook geen valse verwachtingen gewekt; jullie zijn eerlijk over wat er precies gebeurd en dat je er zelf ook wat voor moet doen en geduld moet hebben, want t uiteindelijke resultaat is er pas na een half jaar.
En inderdaad, 3 behandelingen, een half jaar en veel beweging later ben ik zeer tevreden met het resultaat.
Op de weegschaal is er niks af, maar het is duidelijk te zien dat mijn vetrolletjes weg zijn. En daar ging het mij om!”

 

Geplaats op: 10 februari 2016  Charlotte
“In het afgelopen jaar heb ik vier cryo-behandelingen bij Kliniek Sanders gehad. De behandelingen hebben plaatsgevonden na een prettig en duidelijk intake gesprek. In dit gesprek werden mijn verwachtingen uitgebreid besproken daarnaast werd er veel informatie gegeven over hoe de behandeling eruit gaat zien. En werd mij ook duidelijk gemaakt dat alleen de cryo behandelingen niet voldoende zijn voor de afname van mijn vet. Extra bewegen en veel water drinken is nodig om de behandeling tot een goed resultaat te brengen. Hierbij is het ook van belang dat je niet aankomt in gewicht. Voor mij heeft dit gewerkt als extra stimulans en als stok achter de deur om nu echt de kilo’s kwijt te raken. En dat is gelukt! Ik ben namelijk 5 kg afgevallen.
Wanneer je de intake volledig hebt afgerond kan de behandeling beginnen. De behandeling begint met het wegen op een speciale weegschaal waarbij naast gewicht, ook o.a. spiermassa, vocht, visceraal vet en BMI worden gemeten. Na de weegschaal mag je op de behandeltafel gaan liggen en worden de speciale plaatjes aangebracht. Wanneer het apparaat aan gaat voelt het even koud. Daarna gaan ook de electro-forese aan, deze geven bij het begin een kietelend gevoel, maar dat went vrij snel. Daarna is het tijd om een uur te wachten, er zijn voldoende tijdschriften aanwezig, maar er is ook een mogelijkheid om tv te kijken. Ik ben zelfs een keertje in slaap gevallen tijdens de behandeling!
Een van de twee zussen komt af en toe kijken hoe het met je gaat en of je nog voldoende te drinken hebt.
Na afloop van de behandeling kan je gewoon alles weer ondernemen, er zijn geen beperkingen n.a.v. de behandeling.

Zoals eerder genoemd heb ik 4 behandelingen bij kliniek Sanders gehad en draag ik kleding een maat kleiner. Daarnaast zit kleding beter. Ik heb de cryobehandelingen ervaren als prettig en ik ben erg blij met het resultaat.

Geplaats op: 18 december 2015 15:44
m.j.
“Het contact met Angela en Emmy Sanders is erg prettig verlopen. Ze gaven heldere en realistische informatie, en zorgden voor een welkom gevoel. Tijdens de behandeling was er alle ruimte voor het stellen van vragen en kon ik zelf kiezen hoe ik me wou vermaken tijdens de behandeling (lezen, tv-kijken of nietsdoen). De behandeling zelf deed absoluut geen pijn, eerder een kietelend gevoel. Bij elke controle was er veel tijd en gelegenheid voor het stellen van vragen en kreeg ik goede adviezen
voor het optimaliseren van het resultaat. Ik ben in totaal 10,5 cm aan omvang kwijtgeraakt in 3 behandelingen, en ik heb enorm veel aan zelfvertrouwen gewonnen. Ik zou het iedereen die met een dergelijk probleem zit (niet-weg-te-sporten/lijnen-vet-op-buik) aanraden!

Geplaats op: 18 december 2015 14:51
marijke
“6 cm vet kwijt in 4 behandelingen, krijg veel complimenten van mensen die denken dat ik aan de lijn ben geweest. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat!

Geplaats op: 29 november 2015 21:27
mirna
“De behandelingen verliepen erg soepel en ik ben goed geïnformeerd. De resultaten zijn goed, dit had ik niet kunnen bereiken met alleen sporten. Ik voelde me op mijn gemak en de benadering is vriendelijke, persoonlijk en professioneel.

Geplaats op: 27 oktober 2015 19:15
Astrid
“Zeer klantvriendelijk behandeld met de focus op het resultaat waar ik heel tevreden mee ben.

Menu