Kliniek Sanders

Tatoeage verwijderen
Dr. Juchheim crème
Cryolipolyse

Kliniek Sanders dé specialist van ’t Gooi

Tatoeage verwijderen & Cryolipolyse

De behandelingen bij Kliniek Sanders worden uitgevoerd door Angela en Emmy Sanders. Wij zijn tweelingzussen en beiden gediplomeerd verpleegkundige met jarenlange ervaring in de gezondheidszorg evenals in de cosmetische zorg. Wij zorgen ervoor dat we altijd up-to-date te zijn door opleidingen te volgen en alle ontwikkelingen in het vakgebied bij te houden. Zo kunnen wij de aanpak blijven perfectioneren waardoor u kunt rekenen op het best haalbare resultaat.

Bel nu en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek: 035 – 68 35 780

Tatoeage verwijderen

Heeft u een tatoeage laten zetten, maar achteraf spijt? U bent gelukkig niet de enige! Ongeveer 20% van de mensen willen hun tatoeage laten verwijderen, omdat het niet meer past bij hun levensstijl, de tatoeage is niet mooi gezet, of dat een naam niet meer actueel is. Ook is het mogelijk om een tatoeage lichter te maken zodat er een cover-up geplaatst kan worden.

Steeds meer vrouwen laten hun wenkbrauwen tatoeëren met permanenten make-up. Soms zijn ze ongelijk gezet of te donker van kleur. Ook deze kunnen wij weer acceptabel maken,

Voor het verwijderen van een tatoeage bent u bij Kliniek Sanders aan het goede adres.

tatoeage-verwijderen-kliniek-sanders
kliniek-sanders-cryolipolyse

Cryolipolyse / Cryo behandeling

De nieuwste revolutionaire behandelmethode tegen vet!

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van plaatselijke figuurcorrectie voor definitief verwijderen van vetcellen. Dit gebeurt door middel van onderkoelen van de vetcellen in combinatie met elektroforese. Er komt dus geen naald of operatie aan te pas!

Cryo behandeling met de CoolipoTwin is ontwikkeld om de contouren van uw lichaam te verbeteren. De behandeling is niet geschikt voor gewichtsverlies of om obesitas te behandelen maar voor de plaatselijke vetophopingen die niet weggaan met een dieet, sport of extra beweging.

Wij zijn erkend Cryo specialist en hebben het keurmerk.

Bel nu en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek:
035 – 68 35 780

Wat anderen zeggen over Kliniek Sanders

Gemiddelde beoordeling van Kliniek Sanders in Bussum   9,1

“van een vriendin hoorde ik over de Cryo behandeling bij Kliniek Sanders. Zelf sport ik geregeld maar dat vetrolletje rond mijn buik en taille kreeg ik maar niet weg! Er werd goed uitgelegd hoe de behandeling werkt, maar ook duidelijk gemaakt dat ik naast de behandeling iets meer aan lichaamsbeweging moet doen dan ik gewend ben, zodat de vetverbranding goed op gang komt. Het resultaat is geweldig. Weg is dat buikje. Ik zit weer heerlijk in mijn vel en ga met een goed gevoel de zomer in!”

Els de R.
klant april 2019

 

Mooie dames die deze kliniek runnen. Met gepaste professionaliteit geven zij de gewenste informatie. Zij maken de dingen niet mooier dan ze zijn. Ik had twee behandelingen nodig om de vergrijsde inkt van mijn wenkbrauw tatoeage te laten verwijderen. Het deed best zeer, maar de dames koelden snel en zorgden ervoor dat de pijn snel wegtrok. Zeker aan te raden!

Dew
klant mei 2017

 

Veilig

Cryolipolyse en Tatoeage verwijderen worden veilig uitgevoerd met de modernste apparatuur. Dit plus onze jarenlange ervaring en specialisme betekent een optimaal resultaat

Betrouwbaar

De behandelingen worden uitgevoerd door Angela en Emmy Sanders. Wij zijn verpleegkundige en hebben jarenlange ervaring in de cosmetische zorg.

Betaalbaar

Kliniek Sanders is voordeliger dan u denkt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake gesprek. Bel ons op 035 – 68 35 780. Wij staan u graag te woord.

Hoge waardering

Wij zijn pas tevreden wanneer u het bent. Onze cliënten waarderen Kliniek Sanders zeer hoog op onafhankelijke websites en in Google recensies.

Cryolipolyse? tatoeage verwijderen?

Menu