Welkom in de Online shop van Kliniek Sanders

Kliniek Sanders verkoopt dr. Juchheim cosmetica

Sinds juli 2019 zijn wij consulenten van de dr. Juchheim cosmetica geworden. Wij kregen veel klanten met cellulite benen en vaak moesten wij deze dames teleurgesteld naar huis sturen, omdat het om de hele bovenbenen gaat. De cryolipolyse behandeling is daar niet toereikend voor, omdat het te behandelde gebied te groot is.  Bij zadeltassen gaat het duidelijk om één gebied en daar werkt de Cryo behandeling goed voor.

Maar nu kunnen wij de ByeByeCellulite® crème  aanbieden. Heel veel mensen waren daar al zeer enthousiast over. Deze crème is de meest verkochte cosmetische crème in Duitsland en wordt beoordeeld met 9.4 van de 10 punten!  Wij waren in het begin best sceptisch over dat een crème kan helpen tegen cellulite.

Daarom hebben wij deze crème zelf uitgeprobeerd maar ook onze familie en vrienden en wij zijn er zeer enthousiast over! Ook bij striae helpt deze crème uitstekend.

De Lipo Sculp crème zorgt voor een sterke vetverbranding. Deze crème kunnen we ook naast de cryolipolyse behandeling inzetten voor nòg meer resultaat.

Daarnaast hebben wij ook in onze assortiment van dr. Juchheim de 3D Bodylift crème. Het verbetert de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Speciaal voor de slappere huid.

ByeByeCellulite

Deze foto’s hebben de klanten die de crèmes van dr. Juchheim gebruiken zelf gemaakt. Ze zijn ècht en dus niet gefotoshopt.

Menu