Welkom in de Online shop van Kliniek Sanders

Cryo behandeling

Wilt u ongewenste vetrolletjes op specifieke plaatsen laten verwijderen? Dat kan. Met een nieuwe techniek, genaamd cryolipolyse – ook wel de Cryo behandeling genoemd- , is het mogelijk om kleine vetrolletjes op bepaalde plaatsen te verwijderen. Een groot voordeel wanneer je bijvoorbeeld een aantal kilo’s bent kwijtgeraakt maar dat vetrolletje rond je taille of op je heupen maar niet verdwijnt.

Veilig vetrolletjes verwijderen
Deze nieuwe techniek wordt toegepast door Kliniek Sanders in Bussum. De Cryo behandeling is een techniek waarbij de specialistische apparatuur de vetcellen in de vetrolletjes koelt tot onder de 4 graden Celcius. Bij deze temperatuur sterven de vetcellen maar blijven alle andere cellen intact. Hierdoor wordt de dikte van de vetlaag verminderd en verlaat het vet op een natuurlijke manier het lichaam.

Resultaten van de Cryo behandeling
Het beste resultaat van vetrolletjes verwjideren op deze wijze is al na ongeveer twee tot vier maanden zichtbaar. Dit komt doordat de vetcellen geleidelijk het lichaam zullen verlaten en wel op een natuurlijke manier. Hierdoor kan de huid zich aanpassen en zijn stevigheid en strakheid behouden.

De Cryo behandeling is geen afvalmethode. Het gaat er om vetrolletjes op een bepaalde plaats te verwijderen. De Cryo behandeling is veilig en er wordt tijdens de procedure geen schade aan omliggende weefsels toegebracht.

Ervaringen met Cryo
De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Cliënten van Kliniek Sanders voelen zich ontspannen en merken na de behandeling al direct dat hun kleding ruimer gaat zitten. Wel kan de huid tijdens en na de behandeling koud aanvoelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Kijk dan hier.

ByeByecellulite crème
Menu