Wilt u nu eindelijk van uw probleemzones af?

Kliniek Sanders biedt een effectieve methode van figuurcorrectie door middel van definitieve vetverwijdering. Dit heet Cryolipolyse.

Hoe werkt een Cryo behandeling dan?

Gemiddeld zijn er met onze 3 CoolipTwin 3 behandelingen nodig om zich van ongewenst vet te ontdoen in het behandelde gebied. De cryogene behandeling kan zonder problemen plaatsvinden in verschillende zones; De behandelingen vinden plaats met een interval van zes tot acht weken.

Het grote voordeel is dat de vetcellen geleidelijk aan het lichaam verlaten en de huid zich kan aanpassen aan de nieuwe contouren, u wordt slanker zonder verslapping.

De eerste resultaten zijn zichtbaar binnen 3-4 weken, maar de grootste verandering wordt waargenomen na gemiddeld twee maanden. Het lichaam is dan druk geweest de vetcellen af te breken. Dit proces gaat door tot zes maanden na de behandeling. Een combinatie met regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet, geeft de beste resultaten.

Voor blijvende resultaten zijn een gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en een stabiel lichaamsgewicht een vereiste!

* De resultaten bieden geen garantie en kunnen zeer verschillend zijn.

kliniek-sanders-cryolipolyse
Menu