Kliniek Sanders

De Cryo specialist

Wat u ook probeert, u krijgt dat buikje maar niet weg! Sporten, diëten niets helpt. Maar vanaf nu hoeft u niet meer te wanhopen. Kliniek Sanders werkt met Cryolipolyse, de nieuwste en meest effectieve methode op het gebied van figuurcorrectie waardoor u definitief en pijnloos van uw ‘probleemzones’ af komt. Deze methode biedt een vetverwijdering middels het onderkoelen van vetcellen, in combinatie met elektroforese.

De behandelingen bij kliniek Sanders in Bussum worden uitgevoerd door de tweelingzussen Angela en Emmy Sanders. Beiden zijn gediplomeerd verpleegkundige en hebben jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en de cosmetische zorg. Vijf jaar geleden besloten de zussen om samen een eigen praktijk te beginnen en inmiddels hebben ze zo’n naamsbekendheid gekregen dat de klanten uit het hele land komen. “We wilden altijd al iets samen doen. Iets waarmee we mensen blij kunnen maken”, vertelt Emmy. “Daarom hebben we bewust gekozen voor cryolipolyse-behandeling en het verwijderen van tatoeages.”

HOE WERKT DE CRYO-BEHANDELING?
Angela vertelt: “Met vier speciale pads wordt het te behandelde gebied gekoeld tot 4oC gedurende een uur. Uit onderzoek is gebleken, dat vetcellen niet bestand zijn tegen temperaturen onder de 9oC. Het vet gaat dan namelijk kristalliseren. Kleine elektro stimulatie zorgt ervoor, dat de koeling dieper en breder in de huid doordringt waardoor meer vetcellen worden aangepakt. Andere cellen en omringende weefsels zoals zenuwen, bloedvaten en pigment zijn niet gevoelig voor de lage temperaturen en dat maakt de behandeling volkomen veilig. Bij dit geleidelijke proces verdwijnen de vetcellen beetje bij beetje en worden ze door het lichaam op natuurlijke wijze opgeruimd door de witte bloedlichaampjes.”

HOE KOMT U AAN EEN PROBLEEMZONE?
“Lichaamsvet is opgebouwd uit twee lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door de juiste voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks doorbloed is. Dit is de reden waarom deze laag niet weg gaat door gezonde voeding en sport. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af!”, vertelt Emmy. “De Cryo behandeling rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling in combinatie met elektroforese. Gemiddeld zijn er met onze CoolipTwin, drie Cryo-behandelingen nodig met een tussenpozen van zes tot acht weken voor het mooiste resultaat”, aldus Angela. Groot voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en dat de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren, zonder te verslappen. De eerste resultaten worden zichtbaar binnen drie tot vier weken, maar de grootste verandering ziet u pas na twee maanden. Het lichaam is dan echter nog steeds vetcellen aan het afbreken en afvoeren. Een combinatie met voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding geeft het beste resultaat. Er kan tot wel 8 cm omvang vermindering worden bereikt.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?
“Voor mensen met plaatselijke vetophoping wat niet weg gaat met een dieet, sport of extra beweging. Denk aan buik, taille, zadeltassen en bovenbenen. Maar de behandeling is niet geschikt voor gewichtsverlies of om obesitas te behandelen”, benadrukt Emmy. Vetcellen die eenmaal weg zijn, komen nooit meer terug! Een behandeling kost € 245. Een kuur van drie behandelingen kost € 649 (normaal € 735).

GRATIS INTAKE-GESPREK
Als u geïnteresseerd bent in deze nieuwe methode voor blijvende figuurcorrectie neem dan contact op met Kliniek Sanders op 035-68 35 780 voor het maken van een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Menu