Kliniek Sanders

Nog meer informatie over Kliniek Sanders vindt u op de volgende websitesKliniek Sanders

Kliniekervaringen.nl

Klanten beoordelen Kliniek Sanders met een gemiddelde van 9.1 !

In Kliniek Sanders kunnen wij al onze kennis, ervaring en toewijding inzetten voor de meest zorgvuldige, veilige en doeltreffende behandeling voor het verwijderen van uw tatoeage.

Wij werken met de beste apparatuur en zorgen we er voor altijd up to date te zijn door alle ontwikkelingen in het vakgebied bij te houden. Zo kunnen wij blijven perfectioneren van de aanpak waardoor u kunt rekenen op het best haalbare resultaat.

 

Specialist in Cryolipolise

Het najaar komt er weer aan en wat is fijner om mooi en strak de winter in te gaan! De oplossing hiervoor is dichterbij dan u denkt! Kliniek Sanders – hèt gecertificeerde bedrijf voor Cryo-behandeling – helpt u definitief van uw probleemzone af! Geen onzekerheden meer over de buik, lovehandles, bovenbenen, taille of heupen! Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur voor figuurcorrectie. Het biedt een vetverwijdering middels het onderkoelen van vetcellen, in combinatie met elektroforese. Dit houdt in dat er geen naalden of snijwerk aan te pas komen, waardoor de behandeling geheel pijnloos is!

Kliniek Sanders in Bussum is zes jaar geleden gestart door de tweelingzussen Emmy en Angela Sanders. Zij zijn beiden gediplomeerd verpleegkundige en hebben zowel in de gezondheidszorg als de cosmetische zorg jarenlange ervaring opgebouwd. Inmiddels hebben zij een klantenkring uit het hele land.

Stop Loverboys 

Gooi en Vechtstreek september 2016 

Gooi en Vechtstreek december 2015

Kliniekoverzicht

Gezondheidscentrum de Bijvanck – Blaricum

 

overige links

Psyzorg Gooi
Een overzicht van GZ psychologen in ‘t Gooi

Boek je DJ
Feestje in ‘t Gooi? Boek een DJ!

Sales Architects Webdesign
Deze website is ontwikkeld en geoptimaliseerd door Sales Architects Webdesign en Webhosting

De Gooise DJ
Ga je trouwen? of een feest geven? Huur dan een geweldige DJ show via de Gooise DJ

Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd
De Gooise Praktijk voor Kind en Jeugd is gevestigd op diverse plaatsen in ‘t Gooi. Deze praktijk biedt een breed hulpaanbod voor kinderen, jongeren, hun ouders en scholen bij problemen in ontwikkeling, de opvoedingssituatie en de onderwijscontext.

Kwinkelenberg Verhuizingen

Kwinkelenberg verhuizingen is een familiebedrijf dat al sinds 1926 verhuizingen verzorgt met veel vakmanschap en persoonlijke aandacht. We verzorgen verhuizingen voor particulieren en bedrijven.

Definitiefvetverwijderen.nl
Op deze website vindt u meer informatie over Cryolipolyse, de manier om vetcellen veilig af te breken. Vet verwijderen zonder chirurgische ingreep.

Menu