Kliniek Sanders

Tatoeages: Veel mensen met een tattoo krijgen spijt, zo blijkt uit onderzoek.

Na vijf jaar ben je wel op de tattoo uitgekeken. Maar niemand zal dat op dat moment toegeven, een tatoeage is voor altijd. Daarna duurt het nog vijf jaar voordat mensen actie ondernemen. Weglaseren bijvoorbeeld.

Minimaal 1 op de 3 mensen wil van een tatoeage af. Dan komen ze naar Kliniek Sanders in Bussum toe bijvoorbeeld, de kliniek van Angela en Emmy Sanders die al vijf jaar tatoeages verwijdert met een speciaal laserapparaat. De intense lichtbundel uit de machine maakt de pigmentbolletjes stuk, waarna die langzaam door het lichaam worden afgevoerd.

Tattootrends
Omdat het vaak lang duurt voordat mensen de stap naar een tattooverwijderaar zetten, ziet Kliniek Sanders vele oude tatoeage trends. De eerste sterren beginnen nu bijvoorbeeld te komen en veel Chinese karakters. En dan de tribals natuurlijk, die waren in de jaren negentig heel populair.

Mensen denken dat ze wat orgineels laten zetten, maar er zijn altijd trends. Dolfijntjes waren populair in de jaren negentig, daar is een lichte kleur blauw voor gebruikt die moeilijk te verwijderen is, maar het kan wel.

Kliniek Sanders biedt een gratis eerste consult. Dan wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot weglaseren en worden de kosten inzichtelijk gemaakt.

Wilt u meer informatie? Laat uw nummer achter en wij bellen u vrijblijvend terug. Klik hier

Menu